De Palma a Tarragona: nou judicia a la lluita feminista #JustíciaCasBershka

De Palma a Tarragona: nou judicia a la lluita feminista #JustíciaCasBershka

 

Pocs dies després del judici a les Feministes Encausades de Palma, on el Bisbat de Ciutat encapçalava la repressió contra les activistes pel dret a l’avortament, ara, el protagonisme repressor l’agafa el consistori tarragoní. L’Ajuntament de Tarragona insisteix en demanar dos anys de presó per cap a les tres encausades del cas Bershka.


La coneguda botiga de roba, situada a la Rambla Nova, va ser objecte d’una acció pacífica contra la pressió estètica fa quasi 8 anys, el 7 de gener del 2009. L’acció prepotent dels agents de la policia municipal va posar fi a l’acció i al cercavila que fins llavors no havia tingut cap mena de problema. A cops la policia va recloure dues de les companys dins d’un portal davant l’estupor dels presents. Un tercer activista, i en qualitat de periodista va accedir al portal on va voler fotografiar les agressions que estaven patien les dues dones activistes. La policia va reaccionar carregant contra ell i, finalment, emportant-se’ls totes tres detingudes a comissaria.

 

 

Arriba ara el judici on denunciem l’acció repressiva de la policia però també l’obcecació de l’Ajuntament en perseguir les activistes que persegueix coaccionar l’acció de l’Assemblea Feminista de Tarragona, Cau de Llunes.

 

Abans però el dia 19, tindrà lloc l’acte central de la campanya solidària amb la presència d’Alerta Solidària.

 

 

 

De Palma a Tarragona, passant per cada vila, i dia a dia, la lluita feminista avança!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM