Noves agressions feixistes i policials al 9 d'octubre

Noves agressions feixistes i policials al 9 d'octubre

 

Un any més es produïren agressions feixistes i policials a la finalització de la diada del 9 d’octubre a València.

 

Per un costat, els cossos de la policia nacional retingueren, escorcollaren i identificaren un nombrós grup de persones que marxaven de la manifestació. Els antiavalots desplegaren un fort cordó policial al carrer Colon per tal de identificar a algunes d’aquestes persones, malgrat que no es produïren incidents en cap moment de la manifestació.

Per altra banda, en Toni Sacristan, regidor de la CUP a Torredembarra i el seu company, Fran Pardo, foren agredits per un grup d’uns 30 neonazis al finalitzar els actes del 9. Toni fou el que patí una agressió més forta ja que durant la persecució que patiren, es van haver de separar, tal com ha declarat ell mateix a Catalunya Ràdio.


pv-9oct2016

A la vista de d’aquests esdeveniments queden clars els vincles i la connivència que existeix a València entre l’extrema dreta i l’aparell policial de l’estat. Tots actuen amb total impunitat, a les acaballes dels actes del 9 d’octubre, arraconant i agredint aquells que celebren i reivindiquen una diada que precisament s’encarrega de denunciar aquestes pràctiques i alerta sobre el creixement dels grups neofeixistes a la ciutat.

 

Alerta Solidària

València, 10 d’octubre

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM