Presentació a Lleida de la campanya "Tots som Casal: Endavant amb l'autogestió del jovent!"

Presentació a Lleida de la campanya "Tots som Casal: Endavant amb l'autogestió del jovent!"


La campanya parteix de la necessitat d’afrontar políticament el seguit de processos judicials als quals s’ha trobat immers el Casal, tot i que destaca en especial el judici d’usurpació i danys on 3 joves s’afronten a una petició fiscal de 37.200 euros.

 

Enmig d’un acte amb la participació d’Alerta Solidària i l’ex militant de Terra Lliure Carles Sastre, desenes de persones s’han interessat per l’esmentada campanya on s’ha fet ressó del que serà el pal de paller de la mateixa: la necessitat que tenen els joves de Lleida de l’existència d’un projecte com el Casal Popular a la ciutat. En aquest sentit portaveus de la campanya han destacat el llarg trajecte de l’entitat i la voluntat d’oferir espais autogestionats als joves de la ciutat on puguin desenvolupar-s’hi tot tipus d’activitats, lluny de tutelatges institucionals o empresarials. 

 

Pel que fa la campanya tindrà dues fases: la primera estarà dedicada a la difusió, la pedagogia i a la cerca de suports i finalitzarà amb la presentació del manifest de suport. La segona fase anirà dirigida a la preparació dels judicis. S’iniciarà al febrer amb el primer judici d’usurpació per una ocupació d’un edifici a Prat de la Riba on 3 joves s’afronten a una multa de 4.500 euros i continuarà amb el judici d’usurpació i danys per l’ocupació de Governador Montcada on les multes ascendeixen fins a 37.200 euros.

 

Finalment també s’ha presentat, el manifest i el material gràfic:

cartell, bloc: http://totssomcasal.blogspot.com.es/

i un primer vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=739pMyvOP_w&feature=youtu.be

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM