Actes de suport als independentistes mallorquins del 30-D-2010

Actes de suport als independentistes mallorquins del 30-D-2010

Aquest cap de setmana, dies 30 i 31 de març, Manacor i Sóller organitzen actes de suport a les 4 independentistes imputades resultes de la manifestació de la Diada de Mallorca de l’any 2010.


A la Diada de Mallorca de 2010 es varen produir diversos incidents quan la policia espanyola i un grup de feixistes atacaren la manifestació de l’Esquerra Independentista. Dies més tard quatre independentistes, dos d’ells militants d’Endavant (OSAN), foren detinguts i acusats, en un expedient farcit de mentides i contradiccions, de participar en aquests incidents. 

 

 

A hores d’ara aquestes quatre persones, compromeses en la lluita per la independència i el socialisme als Països Catalans, s’enfronten a una petició fiscal desorbitada: 9 anys de presó en total i més de 13.000 euros de multa. 

 

 

És per això que el grup de suport ha organitzat aquestes xerrades de les imputades, i un sopar per recollir fons per a la defensa. 

 

 

Xerrada + sopar antirepressiu: divendres 30 de març, a les 21h, al local de l’OCB de Manacor (Carrer de Jaume II, nº15, porta B).  

Hi col·labora: Xítxeros amb Empenta. 

 

 

Xerrada + sopar antirepressiu: dissabte 31 de març, a les 20h, al Casal La Victòria de Sóller (Carrer Victòria). 

Hi col·labora: Col·lectiu Albaïna. 

 

 

 

 

Vos hi esperam a totes: perquè si ens toquen a una, ens toquen a totes! 

 

 

 

Robet, Sílvia, David i Guillem…ABSOLUCIÓ!

La repressió mai ens tallarà les ales! 

 

 

 

Més informació a http://absoluciomallorquins.wordpress.com/  

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM