Segueix la vaga general, sumant mobilitzacions i detingudes

Segueix la vaga general, sumant mobilitzacions i detingudes

A poca estona perquè comencin les manifestacions de la tarda a vàries ciutats del país, com Palma de Mallorca, València, Tarragona o Barcelona, la lluita, les mobilitzacions i les accions no s’aturen. De la mateixa manera la repressió continua i seguim sumant detencions arreu. A les ja confirmades 19 detencions (vegeu comunicat de la una del migdia) podem confirmar nou detencions més i per tant sumarien ja 30; les darreres detencions confirmades s’haurien produït a: Sabadell, on finalment ha estat confirmada la sisena persona detinguda durant el matí, dues al Barri de Poblenou de Barcelona, una al Raval de Barcelona, tres al Barri del Clot de Barcelona, una al barri de Sant Andreu de Barcelona, una a Tarragona i dues més a València.

 

Malgrat només poder confirmar 11 detencions més, durant els aldarulls que s’han començat a produïr a primera hora de la tarda al centre de Barcelona, sembla que hi podria haver més persones detingudes tot hi que encara no n’haguem pogut confirmar cap.

 

Per altra banda, les tres persones que havien estat detingudes a Badalona durant el matí ja han estat deixades en llibertat amb càrrecs, se les acusa de desordres públics i lesions; dos dels tres detinguts haurien patit lesions degut a agressions dels Mossos d’Esquadra.

 

De la mateixa manera, de les sis detingudes a Sabadell, quatre ja estan en llibertat amb càrrecs acusades de resistència i desordres; 3 d’aquestes detingudes han patit lesions degut a agressions per part dels Mossos d’Esquadra una d’elles amb un dislocament de la mandíbula, segons informacions de les advocades els altre dos detinguts sortirien en la propera hora.

 

També ha estat deixat en llibertat el menor d’edat detingut a Palma de Mallorca i hi ha una concentració ara mateix a jutjats de Palma a l’espera que surti el segon detingut.

 

Pel que fa a les sis detingudes de les Corts, els Mossos d’Esquadra han informat que probablement no declararan fins demà i per tant segurament passaran la nit a la comissaria de Mossos d’Esquadra de les Corts.

Resteu atentes a properes mobilitzacions i comunicats.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM