Sentència absolutòria per tots els 9 més a Lledoners

Sentència absolutòria per tots els 9 més a Lledoners

Absolució pels 9 independentistes que es van mobilitzar durant el febrer el 2019 durant els trasllats dels presos polítics a Madrid. I en mostra de rebuig al judici farsa que estava a punt de celebrar-se.

Al llarg d’aquesta causa la Generalitat de Catalunya i la fiscalia, han donat absoluta credibilitat a un muntatge policial. Generalitat i Ministeri fiscal, com en moltes altres causes del moviment independentista, s’han aliat amb uns Mossos d’Esquadra que generen atestats falsos amb l’objectiu de reprimir l’independentisme popular fins portar-lo a judici.

L’absolució demostra, un cop més, que els passats 2 i 3 de novembre ens vam enfrontar a un judici polític. I també ens mostra que l’organització i la mobilització valen la pena. Aquesta victòria jurídica no seria possible sense la mobilització de centenars de persones que ens han acompanyat al llarg de la causa.

La sentència absolutòria no s’ha de convertir en una eina per callar-nos. Estar 3 anys pendent de judici, tres anys patint per la possibilitat d’ingressar a presó també és repressió. És per això que el grup de suport dels 9 més a Lledoners seguirem lluitant contra la repressió als Països Catalans. Per això el proper 25 de novembre estarem al costat dels 7 del 30G!

Garantir els drets i les llibertats polítiques passa necessàriament per un canvi de model policial. Reclamem l’expulsió del cos de Mossos d’Esquadra dels agents que van muntar amb fal·làcies aquesta causa. Així com, l’expulsió de qualsevol agent que generi atestats falsos amb l’objectiu de reprimir. Que cap agent més gaudeixi de total impunitat a l’hora de generar atestats falsos!

Contra la seva repressió, la nostra desobediència!

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM