Comunicat del grup de suport “Sas Absolució”

Comunicat del grup de suport “Sas Absolució”

El darrer cap de setmana ens va arribar la notícia que el recurs d’apel·lació que vam presentar el febrer de 2021, per la sentència injusta i abusiva que li havien dictat al nostre company Adrián Sas, havia estat desestimat en cadascun dels seus punts.

És a dir, l’Audiència Provincial de Barcelona confirma que la condemna és de 3 ANYS, 6 MESOS i 1 DIA DE PRESÓ.

Volem assenyalar un cop més, que és per culpa de l’agreujant que va presentar la Generalitat que la condemna supera els dos anys i per tant implica l’entrada a presó del nostre company. La mateixa Generalitat que abans del judici ens havia promès que retirarien part de l’acusació.

Des del Grup de suport Sas Absolució manifestem un cop més que nosaltres no acceptarem res que no sigui l’absolució, però sabem que això no vindrà dictat des de la justícia, ja fa temps que no hi confiem. Sabem que l’únic que pot aturar l’entrada a presó del nostre company Sas és la solidaritat del poble. És per això que fem una crida a la unitat antirepressiva. Hem de tornar a prendre els carrers, organitzar-nos i assenyalar els culpables.

Actualment tenim a Catalunya més de 3000 represaliades arran de l’1 d’octubre. Igual que vam ser capaços de sortir a defensar als presos processistes i a les institucions catalanes dels atacs procedents de Madrid, ara hem de sortir a defensar a totes i cada una de les més de 3000 represaliades dels atacs provinents de l’estat feixista Espanyol i de les pròpies institucions Catalanes, que en el seu dia vam defensar, motiu pel que ara ens volen tancar. El cas de l’Adrián potser serà el primer que acabi en presó arran del procés d’independència, però per desgràcia no serà l’últim.

Només hi ha un sentiment més fort que l’amor a la llibertat, i és l’odi a qui ens la treu. I aquest odi és el que hem de canalitzar; i amb organització i valentia fer-lo servir per atacar als nostres repressors, només així serem capaços de plantar-los cara.

Com va dir Robespierre: castigar als opressors és clemència, perdonar-los és barbàrie.

Organitzem la solidaritat i siguem espurnes per cremar-ho tot!

Us convoquem a totes a tornar als carrers, a demostrar que sols el poble salva el poble i que per molt que intentin intimidar-nos i silenciar-nos lluitarem fins al final per la llibertat del Sas i de tots els presos i preses polítiques antifeixistes.

Convocatòries:

🔴Avui, 24 de novembre: us convidem a convocar concentració/manifestació a la vostra població o que us sumeu a les que es convoquin al vostre territori.

🔴Dissabte 27 de novembre: Manifestació unitària a Vilafranca del Penedès (us convidem a totes a participar)
🕖Hora: 19:00h
🚩Plaça de la Vila, Vilafranca del Penedès acabarem amb un tall a l’AP7

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM