La persecució continua…

La persecució continua…

El febrer de 2021, amb la detenció i empresonament de Pablo Hasél per les lletres de les seves cançons, es produïa l’enèsima vulneració de drets fonamentals a l’Estat espanyol. Davant d’aquest fet a Cerdanya hi va haver diverses mostres de rebuig a l’empresonament i de solidaritat amb el raper.
Així doncs, es van fer pintades i diversos talls de carreteres per denunciar l’anomalia democràtica que suposava aquest fet repressiu que patia -i que pateix encara- el Pablo Hasél. Des del CDR Cerdanya ens en vam fer ressò com a mostra de suport al Hasél i de rebuig a la repressió continuada contra la llibertat de pensament i d’expressió. No es tractava d’un cas aïllat, recordem que Valtònyc encara viu a l’exili pel mateix motiu.
Doncs bé, l’Estat no en té mai prou. El març de 2021 un company del CDR Cerdanya va ser detingut i portat a la comissaria de la Seu per declarar sobre un tall de carretera fet entre Bellver i Prullans. Ara, se li atribueix l’autoria del tall i ha estat citat a declarar als jutjats de la Seu el proper 19 de gener a les 10 del matí.

 

Davant de tot això, des del CDR Cerdanya manifestem que:

 

• El proper 16 de febrer farà un any de l’empresonament, no obstant això, ens mantenim fermes en la lluita per l’alliberament del Pablo Hasél i la denúncia de la contínua retallada de drets.
• Estem davant de l’enèsim muntatge policial i persecució política d’un membre del CDR Cerdanya.
• Convoquem pel mateix 19 de gener a les 9:30 una concentració davant del jutjat de la Seu (Pl Jacint Verdaguer) per denunciar la persecució, repressió i escarni polític.
• No callarem ni ens aturarem davant d’un Estat feixista que ens vol callades i submises.

 

14 de gener de 2022, Cerdanya, Països Catalans.

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM