El Casal Popular Voltor Negre de Palma atacat per grups d'ultradreta

El Casal Popular Voltor Negre de Palma atacat per grups d'ultradreta

El passat divendres 24 d’Octubre el Casal Popular Voltor Negre va ser atacat per un grup de més d’una quinzena de persones d’extrema dreta. Damunt les 22h del vespre quan el Casal estava obert, celebrant un acte de suport per a les Encausades Feministes, el grup d’ultradreta entrà al local cridant consignes feixistes. Davant la incursió, les companyes que romanien dintre del Casal es protegiren com varen poder, intentant impedir l’entrada dels feixistes, evitant així el major numero de lesions materials i físiques dels assistents. El resultat final fou la destrossa de gran part del mobiliari del Casal , així com alguns ferits lleus.

Entenem que els fets succeïts ahir no són aïllats, sinó que provenen d’una sèrie d’agressions produïdes durant els darrers mesos cap al jovent independentista i antifeixista de Mallorca i els seus espais. Aquests atacs vénen donats per un grup en concret, relacionat amb els Supporters del Real Club Deportivo Mallorca, que provenien d’una de les seves convocatòries realitzada a prop del Casal.

Els joves del Casal Popular Voltor Negre han convocat una concentració de suport el proper dilluns 27 a les 20h a la plaça de Cort de Palma, per denunciar que el feixisme no hi té cabuda ni a Mallorca, ni enlloc.

Davant aquests fets, des d’Alerta Solidària volem manifestar el nostre suport cap al Casal Popular Voltor Negre i el nostre compromís en la lluita antifeixista.

Cap agressió sense resposta, feixisme mai més!

 

Palma, dissabte 25 d’Octubre 2014.

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM