Acte Nacional per canviar-ho tot

Acte Nacional per canviar-ho tot

 

Aquest dissabte, a Barcelona, l’organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista Alerta Solidària dóna el tret de sortida a una nova campanya. Amb vistes al futur més immediat però plantejada per fases per ser treballada durant cinc anys, tindrà com a objectiu més destacat dur la solidaritat front la repressió a indrets i sectors socials on encara ara, Alerta, no havia arribat.

 

 

Preparades per vèncer: noves eines i nova simbologia

La renovació en la imatge i els lemes seran l’atractiu especial de l’acte d’aquest dissabte on es descobrirà també la nova estratègia per als propers anys. Uns canvis necessaris per a l’organització que fruit dels darrers anàlisis realitzats veu com el sistema repressiu ha mutat ja considerablement per enfrontar-se a l’esclat de les noves lluites socials. Un panorama heterogeni que requereix enfocaments distints als treballats fins ara. Un renovació necessària per tal de seguir avançant.

 

FF @Prep_x_vencer ==> Per no perdre detall de l’acte i de la nova campanya, segueix el compte tuiter @Prep_x_vencer i fes servir el hastag #PreparadesPerVèncer

 

Acte nacional amb rèpliques a tot el país

L’onada renovadora durà l’organtizació Alerta Solidària a presentar el nou projecte fins a Alacant, passant per Gandia, Xàtiva, València, Bétera, Castelló, Tortosa, Tarragona, Mataró, Lleida, Manresa, La Seu d’Urgell, Girona, Figueres i Palma.

 

Acte + sopar + concert d’Ebri Knight

Cloent l’acte es donarà pas a un sopar popular en el mateix espai Jove Fontana. Comptarem amb una intervenció en representació dels vaguistes docents de les Illes i tot seguit, una actuació de la Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar. Finalment, també vinguts del Maresme, la jornada acabarà amb un concert d’Ebri Knight.

 

Al nou temps, noves armes!

 

Vídeos de promoció de l’acte:

http://www.youtube.com/watch?v=djoL90hnZoE

http://www.youtube.com/watch?v=QAs3arS6vAY

http://www.youtube.com/watch?v=zdkeOv-IXzY

http://www.youtube.com/watch?v=X92Vnv_Wg9M

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM