3 independentistes declaren davant els Mossos pels fets de Completes

3 independentistes declaren davant els Mossos pels fets de Completes

La xiulada que els assistents a la festa major de Reus van fer per mostrar el rebuig a les polítiques que estan duent a terme els diferents governs convergents (local i del principat) i el del partit popular espanyol encara treuen fum.


Avui, 18 de juliol, tres joves reusencs, tots ells de l’organització Arran, han hagut d’anar a declarar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Reus com a imputats dels delictes de desordres públics i atemptat a agents de l’autoritat.

 

Davant d’aquests fets, l’assemblea local d’Arran volem posar de manifest els següents punts:

– L’increment de la persecució política que s’està produint a la ciutat contra les veus crítiques en el sistema i a les polítiques neoliberals. Aquest assetjament és especialment evident en el jovent organitzat. No és cap casualitat que dels centenars de reusencs assistents a la plaça hagin imputat a militants d’Arran.

– La por que els dirigents polítics tenen a tota mostra de rebuig cap a les seves polítiques de retallades i cap a les alternatives plantejades. Aquest temor els porta a exercir una repressió activa per tal de silenciar-les.

– Qualsevol assistent a la plaça pot corroborar que els incidents els van protagonitzar els agents de l’ordre un cop les autoritats ja havien accedit a l’Ajuntament.

 

Per tot l’exposat, exigim:

– Que es paralitzin les polítiques contraries als interessos de les classes populars, tals com les privatitzacions als ens públics o els acomiadaments de treballadors.

– L’absolució dels joves imputats, així com l’aturada immediata de la persecució de la joventut organitzada.

– Tal com ja vam fer, exigim responsabilitats polítiques per aquests fets. És per això que no ens aturarem fins a aconseguir la dimissió de la irresponsable de l’Alícia Alegret.

 

Finalment, fem una crida a la població reusenca a sumar-se al Manifest de rebuig a l’actuació del dia 28 de juny a Reus, disponible en línia en l’espai web http://pobleviu.cat/manifest/.

 

Assemblea local d’Arran de Reus

18 de juliol de 2012

 

Arran és l’organització que ha nascut de la confluència entre Maulets, el jovent independentista revolucionari, i la CAJEI, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista


Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM