Mobilitzacions per les noves detencions a Sabadell pel 29M

Mobilitzacions per les noves detencions a Sabadell pel 29M

Un total de sis persones van ser detingudes ahir a Sabadell pels Mossos d’Esquadra en relació a la vaga general del passat 29 de març. Aquestes van quedar en llibertat amb càrrecs la mateixa tarda. Als detinguts se’ls imputen delictes de coaccions, danys i desordres públics i queden pendents de judici.

Des del mateix matí ja hi va haver concentració de suport a la comissaria de Sabadell. A la tarda es va realitzar una nova concentració una roda de premsa de la Plataforma Sabadell Lluitant amb el suport de fins a un tota de més de 20 entitats. Un cop alliberades les detingudes es va realitzar un acte de suport al Casal Independentista i Popular de Sabadell Can Capablanca en el que participà un dels detinguts i Alerta Solidària en el que es mostrà el total compromís de les persones detingudes i dels col·lectius de Sabadell Lluitant amb “seguir lluitant fins a guanyar”.

Avui a dos quarts de 8 del vespre hi ha convocada una manifestació per denunciar la política de CIU al Mercat Central de Sabadell.

rodapremsadetencionsjuliol12sbd

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM