L'advocat de Núria Pòrtulas demana que interroguin el lletrat del noi extradit a Itàlia per aclarir

L'advocat de Núria Pòrtulas demana que interroguin el lletrat del noi extradit a Itàlia per aclarir

Publicat a El Punt Digital, comarques gironines

 

L'advocat de Núria Pòrtulas, Benet Salellas, ha demanat al jutge que prengui declaració a la noia i al seu pare, Sebastià Salellas, advocat de Juan Antonio Sorroche, sobre la conversa que van mantenir amb Pòrtulas a la sortida de la presó on estava ingressat Sorroche. Pòrtulas, de Sarrià de Ter, havia organitzat una campanya de suport a Sorroche, un jove també d'aquest municipi, que el passat 21 de desembre va ser detingut per una ordre de recerca europea dictada pel jutjat de Trento, a Itàlia. Segons Sebastià Salellas, advocat de Sorroche, va mantenir una conversa amb Pòrtulas quan sortia de la presó de visitar el seu client. En aquesta conversa diu que va explicitar a la noia les acusacions contra Sorroche, que són per «danys» i «terrorisme», anotacions que, segons l'advocat, Pòrtulas es va apuntar en la seva agenda, i que ara són motiu d'acusació per part del jutge. 

ACTES DE SUPORT

 

Per demanar la llibertat de la noia, es posaran pamflets en totes les butaques dels concerts de Lluís Llach a Verges. A part, una vintena de persones es van manifestar novament ahir davant l'hospital de Girona en suport de la noia. Així mateix, el grup de suport a la noia ha organitzat per avui entre les 4 i les 6 de la tarda una gimcana a la zona de la Copa de la Devesa de Girona per demanar-ne la llibertat. També dilluns s'inaugurarà una exposició a la Sala Patronat de Sarrià de Ter, amb retalls de premsa i fotografies. 

D'altra banda, ICV denuncia atacs violents en vuit de les seves seus, entre les quals hi ha la de Girona, amb pintades amb insults en què se'ls acusa de ser còmplices de la detenció de la noia.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM