El Casal Popular El Brot, de Montcada, deixa en evidència l’Ajuntament (PSC)

El Casal Popular El Brot, de Montcada, deixa en evidència l’Ajuntament (PSC)

Dimecres va tenir lloc la vista contra el Casal. Instat per l’Ajuntament, el Casal Popular el Brot, que va fer una campanya de recollida de signatures, va denunciar en mitjans locals que el procés era un despropòsit (els reclamaven assegurances de responsabilitats civils que no tocaven) i denotava la obsessió del consistori per silenciar les seves activitats.


Lluny de quedar-se de braços creuats, les sòcies del Brot van iniciar una campanya a nivell local, de recollida de signatures, difusió i entrevistes, per donar la cara i aprofitar l’agressió de l’Ajuntament per créixer. Ara, amb l’absolució assolida, la campanya es pot dir que ha estat un èxit. Alerta Solidària felicita les companyes de Montcada per la feina feta. Reproduïm aquí una breu nota enviada a tots els mitjans locals.

 

LA JUTGESSA ABSOL EL CASAL POPULAR EL BROT.

La Jutgessa ha absolt el Casal Popular El Brot en el judici que es va fer ahir pel matí. El judici tenia origen en la denúncia interposada per la Policia Local per no disposar d’assegurança civil al Casal. La magistrada ha desestimat els càrrecs interposats per la policia local en considerar que les diligències del cas no eren les correctes. Per una banda, es va interposar denúncia contra una persona que no és la responsable del casal i, per una altra banda, s’ha considerat que no era necessària la tinença de l’assegurança esmentada en el moment de la denúncia.

 

Les persones sòcies del Casal Popular El Brot consideren que aquesta denúncia ha estat una decisió de l’equip de govern per entorpir les activitats socials que el col·lectiu fa al municipi i que, tal i com sostenien durant la campanya de no criminalització del jovent, ha fet palesa la mala fe de l’Ajuntament de Montcada i l’arbitrarietat de la denúncia.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM