Mobilitzacions contra la repressió als qui defensen la sanitat pública a Girona

Mobilitzacions contra la repressió als qui defensen la sanitat pública a Girona

Presentada en roda de premsa, la campanya “Ni retallades, ni repressió” llença dues dates importants per a la mobilització. Els dies 17 i 22 de febrer, serviran per mostrar la solidaritat amb 6 persones encausades per participar en una concentració en defensa de la sanitat pública.

El passat 14 de juliol va tenir lloc a l’Espai Caixa de Girona una conferència del conseller de sanitat Boi Ruiz, on hi van acudir entre d’altres, l’alcalde de la ciutat Carles Puigdemont. A fora l’edifici, diversos col·lectius de la ciutat van convocar una concentració a favor de la sanitat pública i en rebuig a les retallades als drets socials i als serveis públics aplicades pel govern de CiU.

 

En motiu d’aquesta concentració, dies després, els Mossos d’Esquadra van iniciar diligències contra sis persones, algunes d’elles treballadores de la sanitat pública (personal del Trueta i del servei d’ambulàncies), i d’altres implicades en els moviments socials de Girona (membres de l’Assemblea Popular, militants d’Endavant-OSAN, afiliats de la CGT i membres d’ASSACS). A l’atestat policial se les acusa d’un suposat delicte d’agressió, coaccions, desordres públics i atemptat a l’autoritat a l’alcalde, que en el pitjor dels casos pot arribar a comportar penes de fins a 6 anys de presó.

 

Podeu adherir-vos a la campanya, al manifest i fer-ne difusió a partir del web www.niretalladesnirepressio.org

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM