Persecució política de VOX contra el moviment feminista

Persecució política de VOX contra el moviment feminista

El passat mes de gener el líder del partit feixista VOX, Santiago Abascal, es va querellar, acusant-nos de delicte d’odi i amenaces. Des d’aleshores el col·lectiu ens hem vist involucrades en un procés judicial, havent de fer front a tota mena de manipulacions i represàlies que el partit ha aconseguit tirar avant de mà de la (in)justícia de l’estat Espanyol.

Ens encausa un partit que, diàriament, demostra que el feixisme segueix present, amb total impunitat per actuar i exercir violència, un partit que promulga idees d’odi contra les dones, contra la comunitat lgtbi, contra les migrades. A més, un partit que ha començat una persecució política important a totes aquelles que alcem la veu davant el seu odi, davant les injustícies permeses per aquest sistema.

Des de Subversives i Alerta Solidària, considerem que aquesta querella té una clara intencionalitat política: criminalitzar el moviment feminista de Castelló i victimitzar l’extrema dreta amb la finalitat de blanquejar el seu discurs carregat d’odi. Tanmateix denunciem les actuacions de la policia i la justícia espanyola alhora d’investigar denúncies sense fonament d’aquest partit i el seu president, i que contrasta amb la impunitat en què queden els atacs de l’extrema dreta, evidenciant la criminalització reiterada dels moviments populars que lluitem contra el feixisme, el capitalisme i el patriarcat.

Per tot açò fem una crida a la solidaritat col·lectiva d’arreu de l’Estat Espanyol davant aquest procés en el que ens veiem involucrades, que començarà el pròxim 9 de setembre, en la declaració com a investigades al jutjat d’instrucció 1 de Castelló de la Plana. Perquè juntes som més fortes i perquè malgrat els atacs, citacions i detencions, no defallirem.

LA SOLIDARITAT ÉS LA NOSTRA MILLOR ARMA!

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM