Els jutjats insten als dos independentistes de Manresa a pagar o a anar a la presó

Els jutjats insten als dos independentistes de Manresa a pagar o a anar a la presó

L’ordre de presó, per 8 dies per cap, pot arribar els propers dies

Ahir, en roda de premsa, els dos represaliats pels sabotatges al toro d’Osborne , van fer públic que la setmana passada van ser requerits als jutjats de Manresa per fer efectiva la sentència que pesa sobre ells. Aquesta suposa una sanció de 192 euros que, en cas de no ser pagada, els pot comportar 8 dies de presó.

Els dos independentistes van insistir als mateixos jutjats que diferents raons els duien a la insubmissió contra aquesta sanció, una pena-multa, fet que deixa oberta la porta a una possible crida de detenció i empresonament que es podria fer efectiva en les properes setmanes.

Imatge de mostra

Miquel Coma i Jordi Garcés, independentistes de Manresa, van assegurar durant el judici on se’ls imputaven desperfectes a la figura del toro d’Osborne que hi ha al poble del Bruc, que ells volien abatre el brau però que els Mossos els van aturar abans. De fet, sempre han defensat el dret d’enretirar la simbologia espanyolista del nostre territori sempre que les autoritats, sigui l’alcaldia del Bruc o qualsevol altre, no ho faci. En relació a la sanció, que consideren ilegítima, denuncien el caràcter classista d’aquesta, ja que pren la figura de la pena-multa, sanció que es converteix en presó només per als qui no tenen els diners per pagar-la.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM