Dos encadenaments en suport a Pórtulas acaben amb càrregues policials

Dos encadenaments en suport a Pórtulas acaben amb càrregues policials

Publicat a Llibertat.cat

Ahir al matí dues persones es van encadenar a la porta de la subdelegació del govern espanyol a Girona per reivindicar l'absolució de Núria Pórtulas, fet que va acabar amb una càrrega policial.

Els Bombers van haver de serrar les cadenes dels activistes mentre un cordó d'antiavalots va separar els manifestants a la porta de l'edifici.

Els protestants exigien també responsabilitats polítiques i la fi de la criminalització dels moviments socials. Els antiavalots van carregar amb les porres contra els manifestants, a ple centre de Girona, envaint fins i tot l'avinguda Jaume I. La policia, que no descartava detencions, va ignorar les peticions d'un portaveu de la campanya per negociar un desallotjament pacífic.

Durant tota l'estona que van estar encadenats es van repartir fulletons informatius, i un grup d'unes 50 persones es van concentrar al lloc dels fets per donar suport. Es van fer tres talls del trànsit de dos minuts a la gran via de Jaume I perquè la gent pogués veure l'acció i pogués rebre informació.

 

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM