7 estudiants del SEPC amenaçades i identificades a la Universitat de València

7 estudiants del SEPC amenaçades i identificades a la Universitat de València

 La policia nacional identifica 7 estudiants del SEPC i les amenaça amb denúncies falses a dins de la Universitat.

Aquest migdia s’iniciava el curs acadèmic a la Universitat de València amb un acte al carrer de la Nau, on hi eren presents, entre altres persones, el president de la Generalitat, Francesc Camps i el rector de la mateixa, Francisco Tomàs. A més de 50 estudiants, de les que 30 pertanyen al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, SEPC, se’ls ha impedit l’accés a les instal·lacions universitàries des de les 10 del matí amb la presència de la policia nacional espanyola i els cossos de seguretat privats.          

    Cap a les 13:30 s’han produït les primeres identificacions a dins de la Universitat quan un membre del SEPC (l’únic al que s’ha permès l’entrada per ser representant del consell de govern) ha intentat parlar dins de l’acte en presència de les personalitats allà presents,per mostrar el seu desacord amb la presència de Francesc Camps, mentre aquest mateix emetia el seu discurs. Poc després de començar a parlar, el rector de la Universitat ha cridat a les forces de seguretat per a fer-lo fora del recinte. Al mateix pati de la Nau vella, 2 policies nacionals vestits de paisà l’han identificat, junt a un altre alumne, amenaçant-los de denunciar-los amb desordres públics.                      

 Poc després d’açò, 5 membres del SEPC han sigut identificades pel carrer per altres dos policies nacionals al barri del Carme, sense exposar cap motiu per a fer-ho, comminant-les a que els parlaren en “español” , porque estamos en España”.          

  

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM