El moviment antitaurí es jutjat a Mallorca

El moviment antitaurí es jutjat a Mallorca

El proper dimarts 13 de gener una activista dels moviments animalistes de Mallorca, V de Vegana i ICA Animalista, s’enfrontarà a un judici per una suposada resistència greu a l’autoritat.

 

L’Aida està imputada per uns fets del passat estiu, quan va ser identificada sense motiu per assistir  a una de les concentracions antitaurines que es porten fent des de fa anys a Inca. La protesta es va celebrar sense problemes i sense enfrontaments amb els cossos policials, però la Guàrdia Civil va intervenir al finalitzar la concentració seguint i intimidant a la companya. Cal dir, que durant tot el procediment, la Guàrdia Civil s’ha basat en fets que no han existit mai i ha portat el procediment sense realitzar les notificacions corresponents.

Aquest cas, no és més que un intent de criminalització a les protestes antitaurines, que estiu rera estiu s’han realitzat a Mallorca i que cada vegada tenen més seguidors.

Es tracta, una vegada més, d’un dels intents de reprimir qualsevol protesta mallorquina, en aquest cas dirigida a la defensa dels drets dels animals i en contra de la tauromàquia. Sabem del cert que si ens reprimeixen és perquè les mobilitzacions creixen, és per això, que la nostra resposta i la mostra de solidaritat ha de seguir sent clara i contundent.

 

Des d’Alerta Solidària volem mostrar el nostre suport a la companya encausada i convocam el proper dimarts 13 a les 11.45h a les portes dels jutjats d’Inca a la concentració que es celebrarà a les portes del judici.

 

Si en toquen a una, ens toquen a totes,

Mallorca antitaurina!!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM