A menys de 500 € pels 10.000… la veritat sobre l’Operació Garzón sortirà a la llum

A menys de 500 € pels 10.000… la veritat sobre l’Operació Garzón sortirà a la llum

Queden només tres dies per cloure la crida pel micromecenatge que permetrà editar el reportatge sobre els fets d’aquells Jocs Olímpics que, en paraules del llavors alcalde de Barcelona, havien de servir per afermar definitivament la ciutat i Catalunya a Espanya.


La resistència, la repressió, la diginitat, les tortures, la llibertat, la Guàrdia Civil, la solidaritat, l’hipòcrita Garzón… tot en el documental que farem córrer per tot el país i que serà lliurat a totes les que heu aportat el vostre granet de sorra al projecte.

 

A només tres dies, els 6.000 € inicials s’han superat en escreix. Un projecte que compta amb gairebé 10.000 € que així mostra ja la demanda que hi ha per ficar llum als fets que, aquest estiu, l’Estat voldrà silenciar. En arribar a la xifra dels 10.000 podrem fer realitat la traducció del documental a diversos idiomes i així, fer-lo voltar encara més, més enllà del Països Catalans, i mostrar al món la veritable cara del jutge Garzón.

 

Alerta Solidària, l’Associació Memòria Contra la Tortura, però especialment els promotors del projecte, Llibertat.cat, podem estar molt contentes amb el suport obtingut fins ara. I podem anunciar ja que treballem per fer realitat diversos actes al carrer per tal de recordar el que fou l’atac, que pretenien final, contra l’independentisme català.

 

 

 

Nota de suport al projecte de l’Associació Memòria Contra la Tortura i Alerta Solidària

 

Des de l’associació Memòria Contra la Tortura i l’organització antirepressiva Alerta Solidària donem suport al documental “Operació Garzón contra l’independentisme català” que realitzarà Zeba Produccions i que ha estat impulsat pel web Llibertat.cat a través d’un micromecenatge. 

 

Aquest projecte, emmarcat en els 20è aniversari de l’onada repressiva contra l’independentisme català l’any 1992, haurà de servir per recordar aquells fets i per informar el conjunt de la societat de les vulneracions dels drets humans que es van produir durant aquelles detencions. 

 

La iniciativa del documental “Operació Garzón contra l’independentisme català” compta amb el nostre suport perquè esdevé una eina eficaç per donar a conèixer l’existència d’un fet tan greu com és la tortura. Aquest projecte, gràcies al seu format audiovisual, contribuïrà a estendre la denúncia de l’existència de la pràctica de la tortura a mans dels cossos de seguretat, però també la denúncia dels marcs jurídics i polítics que la fan possible. 

 

Alerta Solidària i Memòria Contra la Tortura fa anys que denunciem la pràctica de la tortura i altres vulneracions del drets humans contra els detinguts. I estem convençuts que aquest documental contribuïrà a fer un pas endavant en  la lluita contra la vulneració dels drets humans exercida des de l’Estat. 

 

Barcelona, març de 2012

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM