Un mes de l’empresonament d’en William Aitken

Un mes de l’empresonament d’en William Aitken

L’Audiència Provincial de Barcelona senyala una vista per resoldre sobre la seva llibertat el proper 24 de març.

Avui fa un mes que en William Aitken, escocès que porta quatre anys vivint a Barcelona amb la seva parella, va ser empresonat a conseqüència d’haver participat en les protestes contra l’empresonament del raper Pablo Hasél.


Ahir la secció 7a de l’Audiència Provincial de Barcelona va senyalar una vista per decidir el recurs d’apel·lació contra la presó provisional presentat per la seva defensa.


La vista tindrà lloc el dimecres 24 a les 9h30. El magistrat que redactarà la interlocutòria resolutòria del recurs serà el Sr. Enrique Rovira Del Canto.


Aprofitem la trista efemèride del mes de l’empresonament d’en William per exigir-ne la llibertat. Va ser empresonat pel sol fet de manifestar la seva solidaritat amb en Pablo Hasél i ser estranger. Arribar fins l’extrem d’empresonar qui defensa la llibertat d’expressió, en contra de l’empresonament d’un raper ja tancat a la presó, és una mostra més de la natura feixista i la deriva repressiva i desacomplexada que protagonitza l’Estat espanyol. Seguirem donant-li el nostre més ferm suport a ell i a totes les encausades per les protestes per la llibertat d’en Pablo Hasél, la llibertat d’expressió i la llibertat de manifestació.

 

A Barcelona, Països Catalans, 18 de març de 2021

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM