L’Audiència nacional acusa a 4 persones més de terrorisme en el marc de l’Operació Judes i en cita 6 a declarar

L’Audiència nacional acusa a 4 persones més de terrorisme en el marc de l’Operació Judes i en cita 6 a declarar

Segueix la ràtzia repressiva de l’Estat contra l’independentisme català

En l’efemèride dels deu mesos de l’operació d’estat que va suposar “l’Operació Judes” l’Audiència Nacional ja investiga a 13 de persones de Terrorisme i n’ha citat 6 a declarar. Les 6 persones citades són, per una banda, en David i la Clara, que ja van ser detinguts el mateix 23 de setembre de 2019 i per altra banda quatre vallesanes més, a les que investiga pel delicte d’integració a grup terrorista (l’Esther, la Sònia, en Rafael i la Queralt).
Les citacions acordades pel jutge instructor de l’Audiència Nacional es motiven a través d’un escrit a la fiscalia al qual les defenses encara no han pogut tenir accés. Així doncs, després d’iniciar una operació d’Estat amb clares intencionalitats polítiques i cap mena de fonament jurídic, el Govern Espanyol, de la mà de la fiscalia, segueix impulsant aquesta operació d’Estat contra l’independentisme amb aquestes 6 noves citacions i 4 noves imputacions.

Aquestes citacions han destapat que aquesta operació, ha seguit en marxa a partir del 23 de setembre de 2019 amb més seguiments i persecucions contra les noves persones imputades fonamentant les acusacions de terrorisme pel fet que algunes d’elles coneixien als imputats el 23S en la seva participació en mobilitzacions de protesta post-sentència. De nou doncs, acusacions de terrorismes fonamentades en la participació en la mobilització popular o en formar part del teixit associatiu independentista, res de nou tot i que igualment alarmant. Tot plegat, recollit en dos nous volums d’investigació secreta i en noves gestions i situacions d’investigació absolutament opaques i que suposen clares nul·litats en el procés ja que, han suposat noves vulneracions del dret a defensa de les persones represaliades. És també paradoxal, el cas d’en David i la Clara que després d’haver patit un operatiu desproporcionat que la matinada del 23S i que ni tan sols passessin a disposició judicial ara són citats a declarar. Pel que fa a les citacions, aquestes es van fer inicialment pel 18 de juny a seu de l’Audiència Nacional de Madrid. Davant els recursos de les defenses es van posposar al pròxim 30 de juny al matí de forma telemàtica als jutjats de Mollet del Vallès i Sabadell.

A 10 mesos doncs d’aquest operatiu d’Estat, el Govern de l’Estat de la mà de la fiscalia, segueix impulsant doncs un procés contra l’independentisme, segueix entestat a qualificar de terrorisme la mobilització i l’organització popular i segueix ampliant els seguiments, persecucions i imputacions contra l’independentisme català.

Per la seva part, la gent organitzada i mobilitzada segueix sense tenir res a amagar i amb ganes de mobilitzar-se per la seva llibertat i la del seu poble, sense res a amagar i de nou, en un dia com avui surten a donar a la cara, ara i sempre que faci falta. Tot el suport als nou imputats, el Rafael, la Queralt, l’Esther i la Sònia; als de nou citats David i Clara i a tota la resta d’imputats en Jordi, Alexis, Edu, Xevi, Germinal, Ferran i Xavi. Per part nostra no ens aturen fins a la lliure absolució d’aquestes persones i la condemna de les diverses institucions de l’Estat per les vulneracions de drets que han exercit contra elles.
Animem també, en temps de nou de pactes i renúncies polítiques, a no defallir a mobilitzar-se i a seguir lluitant, perquè tan sols un poble unit, alegre i combatiu podrà assolir la seva llibertat!

Sabadell, 22/06/2020

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM