La repressió no aturarà la lluita antifeixista

La repressió no aturarà la lluita antifeixista

Avui s’ha acordat l’ingrés en presó preventiva per a una de les set companyes detingudes ahir en el marc de la manifestació antifeixista convocada al barri de Sants.

Ahir, al barri de Sants de Barcelona, el partit feixista VOX va fer un acte d’exaltació feixista, però es trobà amb un poble decidit a no permetre avançar el feixisme ni un pam.

Des d’Alerta Solidària volem assenyalar que per una banda, el “Govern” de la Generalitat de Catalunya, així com d’altres ens de caire local, novament ho van permetre, girant el cap i mirant a una altra banda, emperò centenars de persones amb valentia i fermesa, van decidir posar el seu cos per a defensar els carrers del feixisme, i d’aquells que l’emparen.

L’actuació del Govern a través del Departament d’Interior, novament davant del feixisme i de les seves proclames en fa ulls clucs, posa la catifa vermella per a que aquests puguin campar impunement pels nostres carrers. Novament hem vist com han posat tot el seu empeny al servei del feixisme enviant els Mossos d’Esquadra per a reprimir i criminalitzar l’antifeixisme.

Els feixistes tenen al seu servei un Govern tebi que no és capaç, ni té voluntat de combatre’l; tenen a nivell judicial qui els defensa mitjançant peticions com les que ha realitzat la Fiscalia avui, qui sistemàticament ha sol·licitat presó preventiva per les detingudes d’ahir; i tenen jutges que amb les seves decisions empresonen antifeixistes.

Repressió que es dona en un moment en que alguna mal anomenada esquerra roman amb sonors i intolerables silencis mentre critiquen aquells que combaten el feixisme, fins i tot criticant-los sota proclames de suposadament haver despertat el feixisme que mai havia dormit.

S’equivoquen si pensen que la seva repressió, malgrat les càrregues, les detencions i els empresonaments aturaran un poble decidit a ser lliure; continuarem lluitant per uns Països Catalans lliures i antifeixistes.

Seguirem defensant els nostres barris i viles, no deixant marge al feixisme ni aquells que l’emparen.

Tota la nostra solidaritat amb la companya antifeixista empresonada avui, als seus familiars i amics!

B arcelona, 31 de març de 2019

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM