La lluita per l’habitatge de nou a judici.

La lluita per l’habitatge de nou a judici.

Dijous 4 d’abril de 2019, Nou Barris va patir una jornada més de desnonaments amb convocatòries de les entitats d’habitatge del districte a Ciutat Meridiana i Vilapicina.

El primer es va aconseguir aturar, però el del Carrer La Jota es va portar a terme donada una forta presència policial i una comitiva judicial que es va negar a negociar, acabant amb l’afectada a l’hospital i fora de casa seva.

Aquell desnonament d’una família amb dos menors, que comptaven amb el suport de 500×20 i la PAH, va suposar la imputació d’en Francisco Garrobo per desordres i amenaces, i amb la Fiscalia demanant 3 anys de presó. Es dona la circumstancia que el company, com va ser una de les parts que va intentar negociar aturar el desnonament, no va poder participar en cap moment de la resistència pacífica a la porta.

Aquest judici, es una de les moltes causes que els Mossos de Nou Barris han obert al company des de 2011, una mostra més de la persecució contra els moviments d’habitatge al nostre districte, com altres judicis a veïnes mobilitzades, membres de 500×20 i l’AVV Ciutat Meridiana.

De nou ens trobem davant d’un intent de criminalització de les entitats d’habitatge, que han d’afrontar una vintena de desnonaments a la setmana i de la resistència organitzada de Nou Barris per evitar que cap veïna hagi de viure al carrer.

Aquest dilluns en Garrobo sera jutjat per aquests fets i ens trobarem a les 09.30 h. a la Ciutat de la (in)Justícia per mostrar-li tot el nostre suport a ell i a les entitats veïnals. Prèviaments ens trobarem a les 08.45 h a RENFE Torre Baró i Metro Virrei Amat.

Exigim l’absolució del company encausat, així com també l’aturada de tots els desnonaments i una llei que realment garanteixi a totes el DRET a l’habitatge.

Delicte es realitzar un desnonament, no aturar-lo!

#GarroboAbsolucio

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM