Investiguen una veïna de Palafrugell, de 70 anys, per comentaris a Facebook de fa 3 anys per les càrregues de la Guàrdia Civil

Investiguen una veïna de Palafrugell, de 70 anys, per comentaris a Facebook de fa 3 anys per les càrregues de la Guàrdia Civil

El CDR Peix Fregit de Palafrugell vol denunciar, una vegada més, la persecució del moviment independentista per part de l’estat espanyol. La nostra companya Mariona Reig Massot ha rebut una citació per declarar el proper mes de novembre, en qualitat d’investigada per un escrit que va fer a la xarxa social Facebook, sobre un guàrdia civil que va participar a les brutals càrregues policials de Roquetes i Sant Carles de la Ràpita

Per qui no la conegui, la Mariona, més coneguda com a Senyoreta Mariona és una persona molt estimada al poble, té 70 anys, ha estat professora del col·legi Vedruna 44 anys, dels quals 10 anys en va ser la directora, la mateixa escola on va exercir la Dolors Bassa, a part de participar activament en la vida social del poble.

Una vegada més la justícia espanyola actua contra l’independentisme català. Tots coneixem la seva voluntat: eradicar tota la dissidència amb forts escarments. Amb aquesta lògica s’han dictat les sentències del procés, la sentència d’Altsasu , la de Valtonyc i un massa llarg i trist etc. L’estat espanyol que encobreix els GAL, condecora torturadors franquistes, es nega a investigar els delictes de la monarquia i un altre llarg i vergonyós etc… En té prou amb una denúncia d’aquell guàrdia civil per injúries i insults per citar la nostra companya Mariona a declarar.

Es tracta d’un nou capítol de la repressió contra la gent que parla, que denuncia, que actua,  i que no es conforma i no calla. Perquè no accepten cap mostra de dissidència, ni tan sols en forma d’un escrit en una xarxa social. En canvi, les amenaces de mort contra el president Puigdemont via Twitter, o tantes altres mostres de catalanofòbia resten impunes. Aquest és el seu missatge: via lliure als atacs i amenaces contra l’independentisme català i mà dura contra aquest si gosa alçar la veu.

El CDR Peix Fregit de Palafrugell vol deixar clar que no aconseguiran silenciar-nos. No hi ha prou jutges, ni prou presons per tantes i tants catalans, com la Mariona, que treballen per  construir la república catalana. Des d’aquí denunciem aquesta situació i donem tot el nostre suport i escalf a la nostra companya Mariona.

El dia 3 de Novembre a les 10h als jutjats de la Bisbal acompanyarem  la nostra companya a declararar i  convidem a tothom a donar-li escalf.

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM