Citada a declarar una tarragonina per cremar la «bandera espanyola»

Citada a declarar una tarragonina per cremar la «bandera espanyola»

Un dia més som als jutjats de Tarragona per donar suport a la Carme. Ella és una de les més de de 4.000 encausades dels últims anys en la multitud de causes creades per reprimir la protesta social i la dissidència política.

 

En aquest cas és tracta d’una causa dirigida per la Brigada de Información de la Policia Nacional i d’un suposat delicte d’«Ultrajes a España». La mateixa unitat que torturava a sindicalistes i altres activistes durant la dictadura franquista que en la seva falsa «transició» van mantenir els mateixos torturadors fent la mateixa feina però a les ordres de suposats demòcrates.

 

Els fets dels que acusen a la Carme és basen únicament en el relats dels agents que estaven a la manifestació aquell dia, l’1 d’octubre del 2020, i dels seus arxius il·legals d’activistes que una vegada més assenyalen sempre a les persones més compromeses de la lluita social de la ciutat.

 

Perquè cremar una bandera, sigui quina sigui, no pot ser un delicte. Perquè ja estem farts de causes penals selectives contra persones concretes que després acaben en no-res. Perquè volen viure en llibertat en una societat on no tinguem policies feixistes als nostres carrers. Per tot això avui la Carme no ha declarat davant del jutge.

Avui és ella, demà pots ser tu. Plantem cara a la repressió, juntes som més fortes.

 

Visca la terra!

Tarragona, 2 de novembre de 2021.


CDR Tarragona i Alerta Solidària

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM