[VAGA8N] Tall a l’estació de Sants: fi al procés contra 9 independentistes

[VAGA8N] Tall a l’estació de Sants: fi al procés contra 9 independentistes

A pocs dies del tercer aniversari de la vaga general del 8N, l’Audiència Provincial de Barcelona ha desestimat el recurs d’apel·lació de la fiscalia contra l’arxiu de la causa contra 9 independentistes que van participar del tall de les vies de l’AVE a l’Estació de Sants. Durant tres anys la fiscalia ha intentat insistentment seure a la banqueta de les acusades, les vaguistes del 8N.

Aquesta causa és una més de les centenars que engloba la macrocausa contra l’independentisme amb la que, des de 2017, l’Estat espanyol pretenia aturar les mobilitzacions. Macrocausa que no seria tan gran sense l’inestimable col·laboració dels Mossos d’Esquadra que, com en aquest cas, van engegar la investigació.

Des d’Alerta Solidària ens alegrem i felicitem les encausades per mantenir-se fermes i desobedients durant tot el procediment contra un sistema judicial injust.

Seguirem lluitant per l’absolució i l’arxiu de totes les causes, per la llibertat de les preses polítiques i pel lliure retorn a casa de les exiliades.

Continuarem tallant vies i camins fins que la classe treballadora dels Països Catalans assoleixi la plena independència.

Barcelona, 02/11/2020

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM