Anul·lat senyalament del judici de'n Charles

Anul·lat senyalament del judici de'n Charles

La setmana passada informàvem que el Jutjat Penal núm. 2 de Barcelona havia senyalat el primer judici dels detinguts per les manifestacions post-sentència per al proper dijous dia 20 de febrer, en el qual es demanaven 6 anys de presó per en Charles, qui segueix a presó des del 18 d’octubre.

Avui l’Audiència Provincial de Barcelona ens ha notificat que donava la raó a un recurs presentat per la defensa d’en Charles, declarant la nul·litat de la interlocutòria que tancava la instrucció, obligant a que es practiquin noves diligències en el Jutjat d’Instrucció. Ara, el Jutjat Penal ha anul·lat el senyalament del judici i ha retornat el procediment novament al Jutjat d’Instrucció, per tal que es practiquin determinades diligències d’investigació amb plenes garanties.

Malgrat que l’Audiència reconeix que s’han vulnerat les garanties processals en aquest cas, en Charles segueix a presó. Situació que és completament injusta que seguim denunciant. Per aquest motiu, seguim buscant testimonis de la seva detenció.

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM