ENCARA HI ETS A TEMPS: QUEDA’T A CASA!

Contribueix a la lluita antirepressiva, aquesta vegada, còmodament. Asseguda al sofà de casa podràs veure el documental del cas Detingudes 23S tot fent un donatiu a la caixa de resistència Fins el dia 22 de gener podràs veure el documental: queda’t a casa!

L’objectiu de “De matinada” és donar a conèixer el cas concret de les Detingudes 23S i ajudar a generar una reflexió col·lectiva de com hem d’afrontar la repressió.

Aquest passi en línia, que començarà el dos de gener a les nou del matí, servirà també per recaptar fons per les companyes represaliades, per poder afrontar les enormes despeses dels dies de judici a Madrid. Els set euros aportats per veure el documental aniran destinats al grup de suport. Un cop adquirit l’enllaç tindràs 48 hores per mirar-lo on vulguis i amb qui vulguis. El documental estarà obert fins el 22 de gener.

La solidaritat és contribuir perquè la lluita no s’aturi!

Absolució per als dos antifeixistes d’Igualada

Fóra grupuscles racistes dels Països Catalans! Tenim sentència del Jutjat d’Instrucció núm. 2 d’Igualda, i és absolutòria. En Monti i en Víctor han quedat exculpats del delicte lleu d’amenaces amb què se’ls volia castigar per haver-se atansat a la paradeta d’un grupuscle feixista a dir-los

Seguir llegint »
Previous slide
Next slide

Ens podeu seguir també a 

Podeu compartir aquesta pàgina a

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Correu
#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM