Absolt un dels independentistes detinguts en la Vaga General del setembre

Absolt un dels independentistes detinguts en la Vaga General del setembre

Un militant d’Endavant i membre del Casal Independentista de Sants va ser jutjat ahir, 24 de febrer, per faltes després que fou detingut durant la jornada de Vaga General del passat 29 de setembre.

A la vista, només s’hi va presentar la propietària del taller al qual es va dirigir el piquet informatiu del qual en Guifré, l’independentista represaliat, en formava part. La dona va assegurar no haver tingut cap mena de problema amb el grup de vaguistes i va passar la pilota als Mossos d’Esquadra que, com varem denunciar aquell dia, havien detingut en Guifré de manera injustificada.

El judici però no va poder comptar amb més declaracions de l’acusació ja que ni mossos, ni Generalitat, ni Ajuntament, van presentar-se a la vista tot i ser-ne parts. Al seu torn, la fiscalia, només va poder optar per la petició d’absolució tot retirant els càrrecs contra l’independentista que va denunciar, davant del jutge, les polítiques repressives i antisocials que pateix la classe treballadora per part dels diferents governs actuals.

Alerta Solidària felicita el company santsenc tot recordant però que el seu feliç desenllaç no és la norma. La majoria dels detinguts en la Vaga General estan essent processats per delictes, alguns greus, amb la presentació de l’Ajuntament de Barcelona com acusació particular.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM