Terrassa i Tarragona… més xerrades solidàries amb en Jona

Terrassa i Tarragona… més xerrades solidàries amb en Jona

Demà dimecres, 23 de febrer, tindrà lloc un acte de suport a en Jona, organitzat per Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT), l’Assemblea de Joves de Terrassa (AJT) i Endavant (OSAN).

Dijous, 24 de febrer, de nou de la ma d’Endavant (OSAN), Tarragona mostrarà el seu suport a en Jona amb una altre acte.

Tots dos actes comptaran amb la intervenció del portaveu d’Alerta Solidària, Xavier Pellicer.

El Jona, veï del barri de l’Eixample de Barcelona, va ser detingut el 13 de Març de 2006 per la seva participació en una manifestació contra el projecte especulatiu conegut popularment com el “Forat de la Vergonya” al barri de Ciutat Vella de Barcelona. El pròxim 1 de Març es realitzarà el judici amb una petició fiscal de 8 anys de privació de llibertat i una pena multa de 3000 euros sota les acusacions finals de manifestació il•lícita, desordres públics i atemptat a l’autoritat.

És per tots aquests motius que des del Grup de Suport a en Jona i els col.lectius organitzadors de l’acte, exigim la llibertat d’en Jona, que s’aturi la repressió contra el jovent i la resta de la ciutadania que s’organitza i es mobilitza i que es respecti al dret a la lliure manifestació d’idees.Quan l’especulació és un fet, manifestar-se un dret!

La solidaritat no s’empresona, Jona absolució!

Dimecres 23 de febrer a les 20h a l’Estapera. C/ Del Baix, 14 (al costat dels FGC) de Terrassa.

Dijous, 24 de febrer, a les 20h, a Tarragona.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM