Alerta Solidària davant el judici contra tres militants del PCPC

Alerta Solidària davant el judici contra tres militants del PCPC

Des d’Alerta Solidària, organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista volem donar el nostre suport als tres militants del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) que el proper 14 de febrer seran jutjats acusats de participar i organitzar les mobilitzacions de protesta que es van fer, el novembre de 2007 a Barcelona, en solidaritat amb el company Carlos Palomino assassinat a Madrid uns dies abans per un feixista espanyol.

Des del primer moment, els Mossos d’Esquadra van prendre una actitud d’excessiva bel·ligerància contra les persones que es van manifestar, en contrast amb l’actitud davant les mobilitzacions de tipus feixista. Amb les càrregues i les detencions però no en van tenir prou i van imputar a diverses persones membres del PCPC que havien anat a solidaritzar-se amb les persones detingudes.

Davant un nou cas de repressió política, aquest cop contra els companys del PCPC, volem nostre suport a aquesta organització, a les persones represaliades, i ens felicitem per la seva actitud de fermesa i coherència front els abusos dels sistema policial i judicial.

Finalment volem convocar-vos a solidaritzar-vos amb les tres persones represaliades el proper 14 de febrer al judici que es realitzarà a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, a partir de les 9 del matí.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM