Arxivada la querella per tortures altra vegada en el cas de Torà

Arxivada la querella per tortures altra vegada en el cas de Torà

 

El passat mes de desembre, la jutgessa del jutjat nº2 de Lleida, va ser una altra vegada substituïda per un jutge, aquest després de mirar-se l'expedient i sense practicar cap diligència a decidit avui, 2 de febrer de 2007 arxivar el cas per segona vegada.

Curiosament, des de que es va reobrir el cas el 18 de novembre del 2005, per ordre de l'Audiència Provincial de Lleida, no s'ha practicat cap, ni una diligència, per tant, ens preguntem: "En aquest jutjat, es passen pel folro les ordres dels seus superiors?"

Davant d'aquesta aberració, des de l'assemblea de suport al jove de Torà, s'ha decidit demanar la mobilització de la ciutadania, per tal de mostrar el rebuig al rearxivament de la causa. També vol anunciar accions a tots els nivells per tornar a reobrir la causa i que s'investigui els presumptes torturadors, ja que és en un judici on es decideix l'innocència o culpabilitat dels imputats.

 http://blog.sindominio.net/blog/justicia_pel_jove_de_tora/noticies/2007/02/03/arxivada_la_querella_per_tortures_altra_vegada

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM