Amenaces contra el Centre Social Terra. Suport des d’Alerta Solidària

Amenaces contra el Centre Social Terra. Suport des d’Alerta Solidària

A quarts de deu de la nit, un grup de 10 feixistes del grup España 2000, amb el seu president al davant, José Luís Roberto, van fer una visita al Terra de Benimaclet per intimidar a totes les persones que hi eren presents, treballadores i clientes. Es van situar en punts diferents de l’espai i van comenaçar a provocar tot demanant que els serviren.

Solidaritat vs. Impunitat

En pocs minuts de colar-se al local, veïns i veïnes, companys i companyes del Terra, es van anar atansant al local. També ho feu la Policia Nacional alertada pels responsables del local que es van endur la segona sorpresa de la nit. Els agents uniformats saludaven als feixistes, i a més, van començar a requerir tota mena de documentació a l’establiment, com si d’una inspecció reglada es tractara.

Alguns dels feixistes sí van ser identificats per la policia, Policia Nacional i Policia Local, però també algunes de les persones que preocupades per la situació s’havien atansat al local. De res serviren les queixes de les treballadores del Terra davant tanta arbitrarietat. Una vegada més, la impunitat es feia evident deixant el doble avís: l’amenaça de que qualsevol dia els feixistes tornaran al Centres Social i que per postres, com tantes voltes en el passat, no podrem comptar amb el suport de polices i justícies espanyoles.

La solidaritat és la nostra millor arma

En aquests moments, per Alerta Solidària, és molt important demostrar a les companyes del Terra que som al seu costat. Que com moltes persones que varen córrer, ahir de nit, per arribar a les portes del local per defensar-lo, seguirem amb elles i anirem on faci falta per a fer-nos respectar i demostrar que un projecte de tants anys com el Terra no s’atura davant del feixisme. Que un barri viu, com Benimaclet, no caurà mai en mans de la demagògia ni la violència espanyolista.

Vegeu ací l'entrevista feta al Centre Social Terra, publicada per l'Accent.cat.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM