Seguiment via web de les Jornades Internacionals “Genocidi i Crims contra la Humanitat” de València

Seguiment via web de les Jornades Internacionals “Genocidi i Crims contra la Humanitat” de València

La lluita contra la repressió també és 2.0!

Alerta Solidària ha estrenat aquesta setmana el seu canal al twitter. Pots rebre ja les alertes de l’organització antirepressiva amb la urgència amb la que cal fer front a les agressions de l’Estat espanyol i francès.

Servei livestreaminig: per seguir en directe i participar en les jornades organitzades a València aquest dissabte. Aquells que no pugueu assistir presencialment a les jornades, tindreu la possibilitat de seguir les conferències en directe a través d'internet mitjançant un servei de livestreaming. Així mateix, els espectadors virtuals podreu participar, fent preguntes durant l'apartat d'intervencions, a través d'un xat que permet el feedback entre el públic i els respectius ponents.

Imatge de mostra

Per a accedir a aquest servei de retransmissió online, només heu de fer click en aquest enllaç http://www.livestream.com/forummemoria dins de l'horari marcat de la Jornada de 10 a 19,30 hores (horari vigent a l’Estat espanyol) o adreçar-vos a les diferents planes webs de les entitats i associacions convocants.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM