Càrregues a la Rambla: Incertesa i por davant la plaga de mossos i capellans corrent per la ciutat

Càrregues a la Rambla: Incertesa i por davant la plaga de mossos i capellans corrent per la ciutat

Beneida democràcia: segrestades i silenciades les protestes, arriba el torn dels Mossos.

A pocs minuts de les dues els Mossos d’Esquadra han efectuat diverses càrregues policials contra un petit nombre de persones que provenien d’una concentració en contra la visita del Papa. Continuen en aquests moments (14’15h) unes 25 persones segrestades pels Mossos a la Plaça Catalunya. Els Mossos amenacen a les retingudes ambmultar-les (14'25) i impedeixen amb furgones que la gent s'hi acosti i intimidens als que fan fotografies.

14'40: queden ja en llibertat les persones segrestades amb l'avís de multes futures.

 La Sagrada Rambla ha estat de nou el motiu de la topada quan els Mossos n’han volgut bloquejar l’entrada. Sense cap sentit, desconvoncada la concentració que hores abans s’havia iniciat al Passeig de Gràcia amb la Gran Via, la policia autonòmica ha perseguit el grup de concentrats i els ha superat barrant-los el pas a l’entrada de la Rambla. Allí s’ha produit la lògica indignació dels qui no entenien l’enèssim bloqueig al centre de la ciutat i els Mossos han respost amb la violència habitual, repartint hòsties a tot Déu.

Prèvies espirituals: marcant terreny, ahir a la tarda, obstruint el trànsit rodat durant dues hores, la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra van anul·lar el dret de manifestació a la Federació Local de la CGT. Els van mantenir segrestats tot aquest temps amb un enorme cordó policial a l’alçada de la seu de Foment del Treball, impedint-los avançar per Via Laietana. Podeu veure el vídeo fet per l’ACN clicant aquí.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM