Sense avís previ, passen de faltes a judici penal, una independentista de Sant Cugat

Sense avís previ, passen de faltes a judici penal, una independentista de Sant Cugat

Ahir al matí, 25 d’octubre, una membre de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJStCugat – CAJEI) estava cridada a una vista del Jutjat de Pau d’aquesta ciutat  acusada de realitzar diverses pintades el passat mes d'abril.

Però a la vista s'hi van personar els Bancs Santander i BBVA, així com dos agents de la Policia Local de Sant Cugat. La sorpresa era absoluta sobretot quan a la veïna de Sant Cugat no se l’havia permés tenir accés a l'expedient, on s'explicaven els detalls del procediment que se seguia, constant de nou una nova vulneració del dret a la defensa d’una independentista.


Les entitats bancàries han presentat factures amb quanties astronòmiques que inhabiliten al Jutjat de Pau per a seguir amb aquesta causa, de manera que caldrà esperar en els propers mesos que l'assumpte sigui derivat al Jutjat de Rubí.

Tot esperant les noves diligències, des d’Alerta Solidària remarquem el ferm compromís de la jove represaliada a seguir amb la lluita malgrat aquest nou i lamentable capítol repressiu.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM