Els Mossos es desacrediten de nou en un judici contra un membre del Moviment Popular de Sabadell

Els Mossos es desacrediten de nou en un judici contra un membre del Moviment Popular de Sabadell

La falta de professionalitat i la barroreia alhora de perseguir les persones militants va tornar a ser la característica principal dels Mossos d'Esquadra en el judici d'ahir, dimarts 26, contra un Membre del Moviment Popular de Sabadell al qual acusaven d'agressions, i dels delictes de resistència i desobediència.

Ja la setmana passada el jutjat d'instrucció número 5 de Sabadell va desestimar les acusacions per agressió perquè no aportaven cap justificant mèdic i va rebaixar els delictes a faltes. Durant el judici els Mossos es van desacreditar repetidament en no poder respondre a la jutge quan els preguntava perquè no havien identificat l'acusat al moment, perquè havien trigat dues setmanes en posar la denúncia i fins hi tot van ser incapaços de convèncer a la jutgessa que la persona a la que havien acusat era realment la que suposadament s'havien trobat durant la nit dels fets. Més lamentable ha estat encara la situació quan l'acusat, que es va personar sense advocat, va presentar un contracte laboral que el situava la nit dels fets a l'altra punta del país.

Finalment la fiscalia va demanar una pena multa de 40€, els quatre agents de policia van marxar amb la cua entre cames i va quedar de nou en evidència la falta de rigor i de professionalitat amb la que actuen sovint aquests cossos policials.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM