Alerta Solidària, en solidaritat amb el Grupo 17 de Marzo i amb Luís de los Santos

Alerta Solidària, en solidaritat amb el Grupo 17 de Marzo i amb Luís de los Santos

El Grupo 17 de marzo, ens ha comunicat, amb gran preocupació, la detenció del nostre company Luís de los Santos, advocat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sevilla, i actual coordinador de l’associació. A les quatre de dijous, 21 d’octubre, va ser detingut en el seu despatx professional, en el curs de les diligències obertes arrel dels incidents del Rectorat de la Universitat Hispalense, de Sevilla, el día 29 de setembre passat, amb motiu de la vaga general.

El Grupo 17 de marzo va situar a diferents dels seus membres, entre els que es trobava el company detingut, com a observadors i mediadors davant la policia, en diversos piquets. En molts d’aquests, van denunciar abusos i irregularitats en la forma de procedir de la policia.

Precisament, es dóna la circumstància que el propi Luís de los Santos, va assumir la defensa de l’únic piquet detingut en el Rectorat, i concretament, al matí del 29 de setembre havia assistit professionalment al mateix davant la policia. És a dir, que ha sigut detingut en las  mateixes diligències en les que actua com a advocat i per tant hauria d’haver estat citat (i en cap cas detingut) pel propi Jutjat i per la via ordinària.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM