Tres militants comunistes demà a judici, per la manifestació antifeixista del 14 de novembre del 200

Tres militants comunistes demà a judici, per la manifestació antifeixista del 14 de novembre del 200

El proper dia 21 d'octubre està prevista la celebració d'un judici contra tres militants comunistes en un jutjat de la ciutat de Barcelona. Aquestes persones son Juanjo Serrano, militant del PCPC i membre del Comitè Central del PCPE, i dos camarades militants dels CJC-JCPC. L'acusació sol·licita tres anys i deu mesos de presó  per a cadascun d'ells. El fiscal sustenta la seva petició en els fets ocorreguts a Barcelona el 14 de novembre de 2007, amb motiu de la manifestació en protesta per l'assassinat d'un jove antifeixista a Madrid l'anterior dia 11.

Alerta Solidària expresa el seu suport als companys encausats. Consideren de nou inadmisible el processament de mililtants antifeixistes quan la quotidianitat ens mostra la tolerància vers les agressions feixistes i evidents mostres d’enaltiment del genocidi, el racisme i l’imperialisme. Denunciem la irregularitat del cas que s’inicia quan els companys es personen a la comissaria per interessar-se pels detinguts i que llavors, a instàncies dels fitxers polítics il·legals, són inclosos en el sumari. Sumari sempre obert contra els comunistes i sempre condescendent amb el feixisme.

Fonts del partit comunista asseguren que estem davant un nou muntatge policial, sustentat en proves manipulades i faltes de tota consistència. Es pretén amb aquest nou capítol repressiu desmobilitzar l'organització comunista i altres organitzacions anticapitalistes que actuen dins del moviment antifeixista.

Relats dels fets remés pel PCPC:

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM