Judici al Gerard de Lleida: fiscalia i Generalitat demanen 480 €

Judici al Gerard de Lleida: fiscalia i Generalitat demanen 480 €

Com un globus que es desinfla, les pretencions repressives dels Mossos d’Esquadra han passat de la petició de presó fins a la pena-multa.

A l’empara de l’interés del govern municipal de la ciutat, preocupat per l’oposició ciutadana a la reconversió de l’edifici històric del Roser en Parador Nacional, avui hem assistit a un nou capítol d’aquest procés repressiu en el que al principi, havent patit l’agressió d’un mosso d’esquadra, en Gerard va ser detingut i acusat d’atemptar contra l’autoritat.

Imatge de mostra
Cartells apareguts avui al centre de la ciutat

La pressió popular, en solidaritat amb en Gerard , la voluntat de Lleida per evitar que un edifici, darrer punt de resistència a l’ocupació borbònica, acabi sent un hotelet de luxe dins la “red de Paradores Nacionales” i finalment, el visionat d’un vídeo on es veu clarament que en Gerard no era l’agressor sinó l’agredit ha donat la volta al cas. De petició de presó a una pena-multa de 40 dies amb quota diària de 12 €. O el que és el mateix, 480 euros de multa o bé 20 dies de garjola.

La campanya “Salvem el Roser, Gerard absolució” ha emés una nota on explica el desenvolupament del judici i agraeixen la solidaritat rebuda. Alerta Solidària ens sumem a les mostres de solidaritat tot esperant que la sentència que es publicarà en els propers dies acabi per donar la total absolució pel company represaliat.

Nota de la campanya de suport:

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM