Amenaces i identificacions a València per una concentració contra la brutalitat policial

Amenaces i identificacions a València per una concentració contra la brutalitat policial

 Ahir, divendres 7, a les 19:00 h, desenes de persones es concentraren a les portes de la delegació del govern espanyol del carrer Colom de València amb l’objectiu de denunciar la brutal repressió viscuda el passat 29 de setembre, dia de la vaga general.   

      La concentració, organitzada per l’assemblea d’estudiants, va estar envoltada en tot moment d’un fort dispositiu policial (amb més d’una vintena de policies antiavalots) que intentà, en tot moment, dissoldre l’acte i prohibir la lectura del manifest, el desplegament de pancartes o el repartiment de pamflets que parlaren de la repressió policial. Per a fer-ho, no dubtaren en amenaçar amb multes econòmiques i cada cop s’anaren acostant més cap a la gent que hi havia concentrada.

Finalment, cap a les 20:00 h, una portaveu va poder llegir el manifest, això si, envoltada de policies que intentaren encerclar-la, mentre molta de la gent concentrada la va rodejar per tal de defendre-la de l’assetjament policial. Després de llegir el manifest, es va desconvocar la concentració, moment que la policia aprofità per identificar a una desena de concentrades.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM