Sobtat canvi de criteri de la fiscalia que ara demana presó absurdament a un detingut

Sobtat canvi de criteri de la fiscalia que ara demana presó absurdament a un detingut

Un dels detinguts que queden als jutjats ha vist com la fiscalia demanava presó per a ell, amb la única referència a un breu atestat policial on s’indica que hauria llençat una pedra, sense saber ni on va caure, ni si va suposar cap dany a ningú.

Segons fonts dels jutjats, membres de la Brigada d’Informació dels Mossos d’Esquadra s’han reunit aquest migdia a porta tancada amb el jutge que recull les declaracions dels detinguts i molt probablement ho harien fet també amb la fiscalia.

Després de quedar en llibertat més de trenta detinguts, la majoria amb càrrecs diversos, sembla que s’imposa un canvi de criteri de la fiscalia, demanant ara presó per a un dels detinguts que menys càrrega provatòria i menys il·lícits se li suposen.

Calma tensa a les portes dels jutjats

Ha començat a córrer l’alarma entre amics i familiars de les persones que queden detingudes ja que es tem que la petició de presó s’estengui a la resta. Hi ha convocada a partir de les 17 hores una concentració de solidaritat i mentrestant, els mitjans de comunicació es distreuen amb la discusió estèril del desallotjament il·legal del Banc Okupat.

Imatge de mostra

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM