Crònica de la roda de premsa a València

Crònica de la roda de premsa a València

Aquest migdia Alerta Solidària ha oferit en València una roda de premsa per a parlar sobre la repressió patida la jornada de la vaga general. Aquesta roda de premsa ha tingut lloc als Locals Sindicals de Blasco Ibáñez, on, a més dels mitjans de comunicació, s’han aplegat diverses persones que foren agredides, lesionades i identificades durant les mobilitzacions del dimecres.

La portaveu d’Alerta Solidària ha fet un repàs dels fets més rellevants que caracteritzaren la repressió sistemàtica viscuda especialment als Països Catalans. El balanç presentat compta amb centenars de persones identificades, agredides i lesionades (inclús hospitalitzades) i 71 persones detingudes.

A la roda de premsa s’ha parlat el brutal i desproporcionat paper jugat per la Policia Nacional al País Valencià, on hi hagueren nombroses càrregues, identificacions, intimidacions, amenaces i agressions. Aquestes actuacions acabaren amb 6 persones detingudes, 4 a València i 2 a Alacant, desenes de persones ferides (sobretot a causa de les càrregues de Blasco Ibáñez i el carrer Colom) i nombroses identificacions. De totes aquestos fets, s’ha destacat el cas de un militant de l’Esquerra Independentista que fou hospitalitzat amb trencament de clavícula, amb el que va tindre que ser operat el mateix dia.

Imatge activa

 

 

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM