Vaga a la japonesa del cossos policials

Vaga a la japonesa del cossos policials

Quan tot just han acabat les manifestacions massives de Barcelona, València i Girona, sembla que la xifra de quasi 30 detencions que anunciàvem ja al migdia s'hauria superat en escreix i encara podria anar en augment a Barcelona.

Durant la tarda els disturbis entorn la plaça Catalunya, pel brutal desallotjament dels Mossos D'esquadra de la Banca Okupada, han acabat amb múltiples detencions. En el moment de realitzar aquesta nota, segons fonts de l'agència de notícies del 29-S, s'estaven practicant diverses detencions al centre de Barcelona per part de policies de paisà dels Mossos d'Esquadra. Per altra banda, hi hagut desenes i desenes de ferits en les diverses càrregues pràcticades pels cossos policials, algunes d'elles de gravetat.

Totes tenim clar que aquesta ha estat una jornada de lluita; i on hi ha lluita hi ha repressió i on hi ha repressió hi ha solidaritat!

Moltes felicitats a totes i a tots per l'èxit de les mobilitzacions i molts ànims a totes les persones ferides i detingudes!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM