Balanç repressiu de la vaga: Actualització

Balanç repressiu de la vaga: Actualització

 Fins a les 3 de la tarda, el balanç de detencions pujava fins a 28: 4 a Sabadell (23 de setembre), 2 a Alacant, 3 a Sants (Barcelona), 2 a València, 1 a Mallorca, 2 a Girona, 6 a Mataró, 1 al Raval (Barcelona) i 7 més després de les càrregues del piquet central de Barcelona. Algunes de les persones detingudes han estat ja posades en llibertat, és el cas de les dues de València amb càrrecs d’atemptat i desordres i el de Mallorca, amb càrrecs de deslluïment. Pel que fa a les dos persones detingudes a Alacant, encara són a la comissaria acusades de coaccions i atemptat a l’autoritat.

Hi ha hagut moltes persones ferides durant els enfrontaments i les brutals càrregues policials que caracteritzen aquesta jornada de vaga, algunes d’elles han requerit assistència mèdica, algunes d’elles amb punts de sutura al cap, degut a les dures càrregues policials. En el cas de València, la violència de les càrregues han deixat desenes de persones ferides de diversa consideració, una de elles ha estat ingressada a l’hospital clínic a causa del trencament d’una clavícula, a l’espera de ser intervingut quirúrgicament.

                     Imatge de mostra

                     Imatge de mostra

La forta pressió policial ha estat la tònica generalitzada a tots els punts on la vaga ha tingut incidència. Hi ha hagut centenars d’identificacions, escorcolls, amenaces, intimidacions, càrregues…  

                        Imatge de mostra

                        Imatge de mostra

A Barcelona, amb l’entrada dels Mossos al Banc Okupat es dispara l’incertesa sobre el nombre de detingudes i ferides. Seguim atentes al que està succeint al Banc Okupat, on els Mossos han rebentat la porta i hi ha entrat tot disparant les piloteres.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM