Balanç repressiu de la Vaga

Balanç repressiu de la Vaga

Passades 10 hores de vaga general, els mitjans de comunicació, govern, patronal i sindicats es discuteixen per les xifres de seguiment de la Vaga.

Alerta Solidària aporta una visió diferent que evidencia la força bruta que s’imposa a cops de porra per mirar d’evitar l’acció dels piquets informatius, afavorir la coacció dels treballadors i treballadores i aplanar així el camí per al xantatge dels patrons que durant els darrers dies, obertament o encoberta, han amenaçat als seus assalariats amb represàlies.

L’acció policial contra el dret a vaga:

Un detingut a Mallorca, un a Alacant, dos a Sants (Barcelona), 8 al Maresme, 5 a Girona… més els quatre de dijous passat a Sabadell. Diverses càrregues als carrers de Barcelona protagonitzen la jornada, convertint, com el cas del piquet de Sants, d’un grup informatiu i pacífic a un grup de persones segrestades per un cordó de Mossos d’Esquadra que els fan caminar pel passadís que ells mateixos obren creant així un autèntic problema d’ordre públic amb talls de trànsit inclosos. Durant tota la matinada, grups de Mossos, Policia Nacional i altres cossos policials han restringit l’accés dels piquets informatius a centrals de treball d’arreu del país.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM