Llibertat amb càrrecs per als 4 detinguts de Sabadell

Llibertat amb càrrecs per als 4 detinguts de Sabadell

Passats pocs minuts de la 1 de la matinada, van quedar en llibertat les 4 persones detingudes, membres del Moviment Popular de Sabadell i de l’Esquerra Independentista. Amb càrrecs de violació de domicil jurídic per haver-se encadenat en dues Empreses de Treball Temporal.

A les portes de la comissaria, cinquanta veïns i veïnes de Sabadell els han rebut amb aplaudimets i crits a favor de la Vaga General.

Vegeu vídeo de l’acció clicant aquí: Serveis Informatius Populars de Sabadell.

Detinguts a Sabadell, identificats a Lleida

Alerta Solidària denuncia l’actitud del cos policial que ha cercat la fòrmula jurídica per justificar una detenció innecesària. Un cop identificades les quatre militants haurien d’haver restablert el seu dret a la lliure deambulació doncs no incorrien en cap supòsit que justifiqués l’excés de zel policial per detenir-los. Retinguts per tant durant més de 5 hores han declarat de matinada. En canvi, a Lleida, els Mossos i la policia local només han identificat a tres membres de la plataforma ciutadana “Que la crisi la paguin els rics” que per més d’una hora s’han encadenat a les portes de la seu del PSC.

Vegeu vídeo de l’acció a Lleida clicant aquí: Plataforma ciutadana “Que la crisi la paguin els rics”.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM