L’Eudald d’Argentona, conegut independentista, està detingut a Mataró

L’Eudald d’Argentona, conegut independentista, està detingut a Mataró

 CONCENTRACIÓ AVUI, A LES VUIT DEL VESPRE, DAVANT LA COMISSARIA DELS MOSSOS AL PASSEIG LLUÍS COMPANYS DE MATARÓ. Convoca Maulets, el SEPC i Alerta Solidària.

 

Els Mossos d’Esquadra s’han presentat a casa seva aquest matí requerint-lo urgentment a la comissaria on hi ha anat acompanyat d’un familiar. Des d’aquell moment, i sense donar cap mena d’informació ha quedat detingut a l’espera de declarar fet que s’ha produit a les quatre de la tarda.

Romandrà a comissaria fins demà al matí: concentració solidària als jutjats de Mataró a les 10 hores.

Demà al matí, els Mossos d’Esquadra traslladaran l’Eudald fins als jutjats a on ha de declarar davant del jutge. Sense conéixer encara per quins fets ha estat detingut, l’Eudald s’enfrontaria a càrrecs com els d’associació il·lícita, sempre segons els Mossos d’Esquadra. Aquesta acusació, que pot arribar a comportar penes d’anys de presó, normalment ha d’anar reforçada per la incriminació d’alguna altre persona per consolidar la tesi de l’associació de persones. És per això que, fent una crida a la solidaritat cap a l’Eudald, Alerta Solidària expressa la seva preocupació per l’amenaça de detenció incerta cap a altres companys independentistes.

Alerta Solidària convoca per demà, 25 d’agost, una concentració de rebuig a la detenció davant dels jutjats de Mataró a les 10 hores, al camí ral de la Mercè amb ronda del President Irla,

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM